Salasanan vaihto Haahtela PRIS

Voit tilata salasanan vaihtamislinkin itsellesi kirjautumissivulta https://www.haahtela.fi kohdassa Kirjaudu PRIS™- ja RES™-palveluihin.

Klikkaa Salasanakentän alapuolella olevaa Vaihda salasana -linkkiä ja syötä sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Klikkaa tämän jälkeen Lähetä -painiketta.

Kun vaihtamislinkki on saapunut sähköpostiisi, voit klikata linkkiä sähköpostista ja vaihtaa salasanasi. Salasanan vaihtamiseen ei tarvitse tietää vanhaa salasanaa.