Haahtela PRIS - Uuden käyttäjän ohje

Sisäänkirjautuminen

PRIS -järjestelmään pääsee kirjautumaan Internetistä osoitteessa https://www.haahtela.fi/pris-res-kirjautuminen. Sivusto avautuu kirjautumisnäkymään, jossa kirjoitetaan käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin

kenttiin. Tämän jälkeen käyttäjä ohjataan automaattisesti sisään Haahtela PRIS -järjestelmään.

Mikäli käyttäjällä on käytössään myös muita Haahtela-kehitys Oy:n tuottamia palveluita, kirjautumisen jälkeen avautuu valikko, josta valitaan Haahtela PRIS-palvelu. Palvelun valinnan jälkeen ohjelma ohjaa käyttäjän viimeeksi käytettyyn projektiin (uusi käyttäjä lisättyyn projektiin).

Huom! Mikäli salasana on unohtunut, saa sen vaidettua ”Vaihda salasana”-linkistä kirjautumissivulta.

Omien tietojen lisääminen ja muokkaaminen

Kun uusi käyttäjä kirjautuu PRIS-järjestelmään, ohjelma pyytää täydentämään käyttäjän yhteystiedot etusivulla villkkuvasta linkistä. Linkki näkyy etusivulla niin kauan kunnes vaaditut tiedot on annettu. Tästä ikkunasta voidaan myös muokata omaa salasanaa. Asiakirjojen muutoksista tulevat ilmoitukset kyseisestä projektista saa halutessaan estettyä rastittamalla valintaruudun. Tässä ikkunassa voidaan myös valita näytetäänkö oletuksena Asiakirjakansioiden kaikki ryhmät, vai tuleeko näkyviin vain kunkin kansion ensimmäinen ryhmä. Punaisella tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Salasana voidaan vaihtaa ”Vaihda” – tekstiä painamalla, tästä lähtee salasanan vaihtolinkki käyttäjän sähköpostiosoitteeseen ja tämän avulla voidaan asettaa haluttu salasana

Omien tietojen alapuolella on käyttöön liittyviä valintoja:

• Asiakirjojen muutosten tiedotus sähköpostiin voidaan haluttaessa sallia tai estää ao. valinnalla.
  • Käyttäjä voi myös valita näytetäänkö hakemistopuun kansion kaikki ryhmät oletuksena.
  • Valitaan, halutaanko tehdyistä kopiotilauksista (ja kopiolaitoksen tilauksen noutamisesta) vahvistus omaan sähköpostiin.

Käyttäjä pääsee täydentämään tietonsa myös Projektin tiedot-ikkunasta painamalla oman nimensä edessä olevaa i -nappia, josta aukeaa sama Omat tiedot-ikkuna. Muiden käyttäjien kohdalta avattaessa tietoja voidaan ainoastaan tarkastella. Pääkäyttäjä voi muokata myös muiden käyttäjien tietoja.