Selainasetukset

Tässä osiossa on lueteltu joitain selainasetuksia, joita voi joutua muokkaamaan, jotta järjestelmän käyttö sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekstin koko

Näytön tekstin kokona käytetään normaalia. Käytettäessä suurempaa tai pienempää tekstiä saattaa näytön ulkoasu ja asettelu poiketa suunnitellusta.

Tulosteet

Tulostuksissa suositellaan kätettävän taustagrafiikkaa, jotta tulosteessa erottuu eri asiat mahdollisimman selkeästi. Pääsääntöisesti esim. Google Chrome -selaimen oletusasetukset toimivat tulostusasetuksina hyvin.

16.3. Ponnahdusikkunat Ponnahdusikkunat on sallittava sivustolle res.haahtela.fi. Tämän voi asettaa esimerkiksi Google Chromen asetuksissa (chrome://settings content/popups) (Ponnahdusikk. ja uudelleenoh).