Projektiuutiset

Projektiuutiset kohdassa näkyvät kaikki tehdyt kopiotilaukset ja niiden tilanne, käyttäjän tallentamat sähköpostit, käyttäjän omat tarjoussalkut, käyttäjän lähettämät sähköpostisalkut sekä käyttäjien lisäämät projektia koskevat uutiset. Kun halutaan lisätä uusi uutinen, painetaan Lisää uutinen -nappia. Kopiotilauksia tai aikaisemmin tehtyjä uutisia voi tarkastella klikkaamalla kyseistä riviä. Pitämällä symbolin päällä hiirtä, näyttöön ilmestyy kyseisen symbolin toimintoa kertova ohjeteksti. Itse tehdyt uutiset voi poistaa painamalla Poista - nappia uutisen edessä.

Projektiuutisista voidaan hakea tietty uutinen, kopiotilaus, sähköposti tai tarjoussalkku kirjoittamalla hakusana. Haku kohdistuu lähes kaikkiin tietokenttiin projektiuutisissa. Symbolien / nappien merkitykset ovat:

= Kopiotilaus, vaaleansininen ikoni tarkoittaa, että kopiotilaus on noudettu, punainen tarkoittaa että tilausta ei ole noudettu.

= kopiotilausta ei ole noudettu 24 h aikana, painamalla kuvaketta lähetetään kopiolaitokselle muistutus kopiotilauksesta

= uutinen, mikäli uutisen tekstirivi on punainen, pyydetään siitä kommenttia

= uutisen mukana on liitetiedosto, nappia painamalla avautuu liitetiedosto

= Poista uutinen

Uutisen lisääminen

Lisää uutinen-toiminnan jälkeen avautuu ikkuna, jossa on tekstikenttä johon voidaan kirjoittaa haluttu viesti ohjelman käyttäjille. Uutisen on myös mahdollista liittää liitetiedostoja. Uutisesta voi pyytää kuittauksen ja kommentteja. Lisäksi uutisen lukemisesta voidaan lähettää muistutuksia halutuille osapuolille uutisen julkaisun jälkeen.