Käyttöönoton opastus

Tekniset vaatimukset ja yhteensopivuudet

Haahtela PRIS™-järjestelmä vaatii internet-yhteyden. Internet-selaimeksi suositellaan Chromium -pohjaisia selaimia, kuten Google Chromea tai Operaa. Microsoftin selaimista suosittellaan Edge -selaimen versiota 44.1 ja sitä uudempia.

Sisäänkirjautuminen

Haahtela PRIS™-järjestelmään pääsee kirjautumaan internetistä osoitteessa http://www.haahtela.fi. Sivusto avautuu Haahtela-yhtiöiden etusivulle, josta löytyy Kirjaudu Haahtela PRIS™- ja RES™-palveluihin -valinta. Valinta avaa kirjautumisikkunan, josta voidaan kirjautua haluttuun palveluun kirjoittamalla käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin.

Kirjaudu

Mikäli käyttäjällä on sama käyttäjätunnus ja salasana Haahtela RES™ – palveluun, kirjautumisen jälkeen avautuu valikko, josta valitaan mihin palveluun halutaan kirjautua. Palvelun valinnan jälkeen avautuu Haahtela PRIS™ - järjestelmän pääikkuna edellisen istunnon projektiin.

Käyttöliittymän rakenne

Käyttöliittymässä liikutaan hiiren avulla valitsemalla ylävalikosta toiminnot ja vasemmasta reunasta hakemistopuusta haluttu hakemisto. Hakemistopuun hakemistojen alta löytyvät Haahtela PRIS™ -järjestelmään tallennetut asiakirjat, joita voidaan hallita (jaella, avata, tallentaa) annettujen oikeuksien rajoissa.

Omat tiedot

Ohjelma muistuttaa käyttäjää omien tietojen täydentämisestä kirjautumisen yhteydessä.

Jokaisen osapuolen tulee täydentää osoitetiedot, jotta kopiotilaukset voidaan toimittaa oikeaan osoitteeseen. Omien tietojen täydentämiseen pääsee oikeasta yläreunasta löytyvästä asetusvalikosta, kohdasta Omat tiedot.

Ohjeet

Pääikkunan Ohjeet-osiosta löytyy Haahtela PRIS™:n käyttöohje. Lisäksi osiosta löytyy linkkejä ohjelmistotuottajien sivuille, joista voidaan hakea ohjelmia mm. cad-kuvien katselemiseksi.