01 Kirjautuminen ja salasanan vaihto

Sisäänkirjautuminen

Järjestelmään pääsee kirjautumaan Internetistä osoitteessa https://taku.haahtela.fi. Sivusto avautuu kirjautumisnäkymään, jossa kirjoitetaan käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin.

Tämän jälkeen käyttäjä ohjataan sisään Haahtelan järjestelmään, josta valitaan haluttu rekisteri.

Salasanan vaihto

Salasanan vaihtaminen tapahtuu järjestelmän kirjautumissivun kautta valitsemalla ’Palauta salasana’. Ohjeet salasanan vaihtoon lähetetään käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen. Annettava sähköpostiosoite on sama kuin käyttäjätunnus. Salasanan vaihdon jälkeen kirjautuminen järjestelmään tapahtuu aloitussivulta.