Open navigation

Työmaapäiväkirja

Työmaapäiväkirja -osiossa täytetään työmaapäiväkirjan sivut ja sivut kuitataan käyttöoikeuksissa määritettävän roolin mukaisesti.


Vastaava työnjohtaja voi lisätä uuden sivun painamalla Lisää sivu - painiketta. Työmaanpäiväkirjan tietoja pääsee muokkaamaan vain henkilöt, joille on määrätty joko vastaavan työnjohtajan, valvojan tai tilaajan edustajan rooli.

Työmaan vahvuus -tiedot voidaan muokata vastaamaan työmaan tarpeita. Nimikkeet on hyvä miettiä heti projektin alkutaipaleella, jotta rakenne pysyy selkeänä. Oletuksena jokaisella projektilla on etukäteen määritetyt nimikkeet, joita suurin osa projekteista pystyy käyttämään jo sellaisenaan. Nimikkeitä pystyy muokkaamaan VAIN vastaava työnjohtaja, tämä on siis ominaisuus, johon pelkkä pääkäyttäjä -oikeuskaan ei riitä. Nimikkeiden muokkaus tapahtuu rivin perässä olevasta muokkauspainikkeesta. Ohjelma varoittaa, että selite muuttuu myös jo täytetyille päiville. Käyttäjän tulee painaa ok/peruuta päästäkseen eteenpäin. Ylimääräisiä rivejä voi myös poistaa, mikäli selitteelle ei ole syötetty arvoja.


Kun työmaapäiväkirjan sivu on täytetty ja siihen ei tarvitse tehdä enää muutoksia, vastaava työnjohtaja ja asiakkaan edustaja kuittaavat kumpikin itse työmaapäiväkirjan sivun, jonka jälkeen ko. työmaapäiväkirjan sivu lukkiutuu, eikä siihen voi tehdä enää muutoksia.


Huomaa, että työmaapäiväkirjan katselu- ja muokkausoikeudet määritetään käyttöoikeuksien kautta.

Työmaapäiväkirja - osiossa on myös tulostustoiminto, jossa voidaan valita mitä tietoja työmaapäiväkirjasta halutaan tulostaa halutulta ajanjaksolta.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.