Aikaisemmat uudet toiminnallisuudet ja ohjelmamuutokset

• Organisaation käyttöoikeudet-näkymän toimintalogiikka muutettu käyttämään käyttöoikeusprofiileita.
    • Käyttäjälle voidaan määrittää projektikohtaisesti käyttöoikeusprofiili yhdestä näkymästä.
    • Jos organisaatiolla on oletuskäyttöoikeusprofiilit määritetty ja käytössä projekteilla, voidaan lisäys tehdä kerralla kaikille projekteille. Myös poikkeavat profiilit voi määrittää projektikohtaisesti yhdessä näkymässä.
    • Mikäli tarvitsette käyttöönotossa apua, olkaa yhteydessä tukeen.
  • Organisaation käyttöoikeudet - käyttäjän lisäys organisaation uusiin projekteihin.
    • Käyttäjä voidaan kytkeä käyttöoikeusprofiiliin, jonka perusteella käyttäjä lisätään organisaation uusiin projekteihin ko. käyttöoikeuksin.
  • Käytäjälle pääsy asiakirjoihin sopimuskorin kautta.
    • Sopimuskori voidaan asettaa näkyviin halutulle käyttäjälle, ilman että käyttäjällä on käyttöoikeuksia hakemistoon.
    • Tällä tavoin sopimuksen osapuolet voidaan kytkeä suoraan sopimuskoriin, välittämättä muista oikeusista projektipankissa.
  • Lukitun tarjouspyyntökorin voi kopioida uudeksi koriksi.
  • Piirustusluettelo-jakelukorin toimintoja muutettu, mahdollistaen selkeämmän käytön tiedostojen ulosviemiseksi järjestelmästä.
  • Hakemistorakenteen latautumista nopeutettu.
  • Tuen yhteystiedot päivitetty PRIS:iin.