Open navigation

Asiakirjojen julkaisu Haahtela RES™ -huoltokirjaan

Mikäli projektipankkiin kirjautuneella käyttäjällä on käytössä myös Haahtela RES -huoltokirjasovellus, voidaan projektilta siirtää asiakirjoja halutulle kohteelle huoltokirjaan. Asiakirjoista, jotka halutaan siirtää projektipankista huoltokirjaan, luodaan jakelukori. Jakelut-osiossa valitaan ko. jakelukori ja valitaan RES-Julkaisu -painike. Painike tulee näkyviin vain silloin, jos käyttäjällä on tunnukset molempiin ohjelmiin samalla sähköpostiosoitteella.

 

Avautuvassa ikkunassa valitaan kohde, johon asiakirjoja halutaan viedä. Mikäli käyttäjällä on käyttöoikeudet useampaan organisaatioon, valitaan ensiksi oikea organisaatio alasvetovalikosta. Lisäksi voidaan valita lisäsuodatukset Kiinteistöryhmä ja Huoltopiiri. Tämän jälkeen valitaan Kiinteistö-kohdan alasvetovalikosta haluttu kohde, johon asiakirjat halutaan viedä.

 

Kun kiinteistö on valittu, tulee näkyviin vietävät asiakirjat, sekä ko. asiakirjojen kohdistusvalinnat. Asiakirjat voidaan määrittää julkisiksi/yksityisiksi, niiden selitettä voidaan muokata, sekä valitaan Ryhmä (ja mikäli ryhmän alta löytyy alaryhmiä, voidaan myös Alaryhmä määrittää), johon asiakirja huoltokirjassa tallennetaan. Asiakirjalle voidaan tallentaa haluttaessa myös kommentti. Kun kaikille vietäville asiakirjoille on määritetty kohdetiedot, valitaan Julkaise -painike, jonka jälkeen ohjelma julkaisee tiedostot huoltokirjaan. Kun asiakirjat on julkaistu, ohjelma ilmoittaa onnistuneesta viennistä seuraavasti: RES järjestelmän kiinteistöön ”X” julkaistiin ”N” asiakirjaa!


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.