Projektin valinta

Ylävalikon Projekti-toiminnolla voi selata tai vaihtaa projektia ja tarkastella niiden tietoja.

Projektin valinnan jälkeen, Tervetuloa-sivulla näet projektin viimeisimmät muutokset ja ohjelman mahdolliset päivitykset. Voit tarkastella aiempia muutoksia valitsemalla kirjautumiskerran alasvetovalikosta. Mikäli muutoksia on ilmoittamatta, ne voi lähettää tässä vaiheessa. Omien muutosten alla näytetään muiden tekemät muutokset edellisen käynnin jälkeen.