Haahtela RES – Release notes – 9.5.2023

Uudet toiminnallisuudet ja ohjelmamuutokset

• Asiakirjaluettelo-raportin saa tallennettua nyt myös Excel-muotoon. Tämä mahdollistaa asiakirjaluettelon laadinnan koko organisaation kohteista kerralla.
  • Ohjelmatyyppi 2:n vikailmoituksiin myös "vain omat"-toiminto

Korjatut bugit

• Päiväkirja-raportin toiminnan parannus, myös Excel-raportointimahdollisuuden parannus
  • Huoltokohteille tehdyt kalenterimerkinnät eivät tulostuneet Excel-raporttiin
  • Muistutus huoltotehtävistä-sähköpostissa ollut väärä linkki korjattu
  • Vikailmoituksista ei lähtenyt aina sähköpostikuittausta ilmoittajalle
  • Sähköpostin lähetys saattoi ilmoittaa virheellisesti ettei sähköpostia lähetetty
  • Asiakirjaryhmien hallinta ei toiminut uusien ryhmien päivityksessä vanhoille kohteille
  • Vikailmoitusten välitys ei aina onnistunut
  • Hylättyä vikailmoitusta ei voinut arkistoida
  • Vikailmoituksen ohjaus osioon 2 ei toiminut luotettavasti
  • Kalenterin huoltajasuodatus ei toiminut yksittäisellä kohteella