Open navigation

Projektin valinta

Pääikkunan ylävalikon ”Projekti” -toiminnolla voidaan selata tai vaihtaa projektia sekä tarkastella projektin ja niihin kuuluvien käyttäjien tietoja. Aktiivisen projektin tietoja voidaan myös tarkastella painamalla ylävalikossa olevaa projektin nimeä.

Projektin valinnan jälkeen ohjelma ohjaa käyttäjän Tervetuloa -sivulle jossa käyttäjä voi tarkastella viimeisimpien käyntiensä jälkeen projektissa tapahtuneita muutoksia. Mikäli halutaan vertailla muutoksia aikaisempiin kirjautumiskertoihin, voidaan haluttu kirjatumiskerta valita alasvetovalikosta.

Tervetuloa -sivulta löytyy myös ohjelman uudet ominaisuudet ja järjestelmätoimittajan tiedotteet. Mikäli käyttäjällä on tehtäviä, joiden takarajat ovat ylittyneet, Tervetuloa-sivulla olevaa linkkiä klikkaamalla saadaan listaus kaikkien projektien tehtävistä joiden takaraja on ylittynyt.

Jos käyttäjä on unohtanut tiedottaa viime käyntinsä jälkeen tehdyistä muutoksista, ilmoitus voidaan vielä tässä vaiheessa lähettää. Omien muutosten alla näkyy viimekäynnin jälkeiset muiden tekemät muutokset

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.