Käyttöliittymän rakenne

Ylävalikosta löytyy ohjelman eri toiminnot; Projektin valinta, Asiakirjaloki, Jakelut, Piirustusluettelo, Ohjeet, Lopetus, sekä Asetukset -valikko.

Vasemmasta reunasta löytyy hakemistopuu ja muutamia toimintoja kuten Projektiuutiset, Aikatauluvalvonta ja työmaa-toiminnot; Työmaapäiväkirja, TR-mittaus sekä MVR-mittaus. Hakemistopuun hakemistojen alta löytyvät Haahtela PRIS™ -järjestelmään tallennetut asiakirjat. Asiakirjoja voidaan hallita (avata, tallentaa, muokata, jakaa) annettujen oikeuksien rajoissa.