Haahtela PRIS™ kuvaus

Suunnitelmien ja muiden dokumenttien reaaliaikainen digitaalinen projektipankki ja tiedon jakelukanava

PRIS™ on rakennushankkeiden, pienprojektien ja olemassa olevien kiinteistöjen suunnitelmien ja muiden dokumenttien reaaliaikainen tietovarasto ja tiedonsiirtokanava eri osapuolten välillä. Lisäksi se tarjoaa myös kanavan tiedon jakamiselle, tiedottamiselle ja rakennushankkeessa pienprojekteissa työmaan seurannalle.

PRIS™ tarjoaa tietovaraston olemassa oleville kiinteistöille. Tietovarastossa kootaan kiinteistön ajan tasalla olevat suunnitelmat ja dokumentit yhteen paikkaan. Olemassa olevista kiinteistöistä saadaan helposti siirrettyä tietoa rakennushankkeeseen ja hankkeen valmistuttua takaisin kiinteistölle.

Rakennushankkeen dokumentit suunnitelmineen, työmaapäiväkirjoineen ja TR-mittaustuloksineen tulee olla hankkeen osapuolten saatavilla, käsiteltävissä ja jaettavissa reaaliaikaisesti. Ohjelmistolla voidaan avata, tarkistaa, hyväksyä ja tulostaa asioita. Sillä voidaan laatia sähköisiä tarjouspyyntöjä ja vastaanottaa niitä sähköisesti sekä laatia sähköisiä sopimuskoreja. Pienprojektien hallintaan on olemassa oma sovellus.

PRIS™ on myös integroitu saumattomasti Haahtelan Kiinteistötieto™-, Rakennuttamistieto™- ja RES™-ohjelmistoihin.