Projektiuutiset

Projektiuutisissa näkyvät seuraavat tiedot:

• Tehdyt kopiotilaukset ja niiden tilanne.
  • Käyttäjän tallentamat sähköpostit.
  • Käyttäjän omat tarjoussalkut.
  • Käyttäjän lähettämät sähköpostisalkut.
  • Käyttäjien lisäämät projektia koskevat uutiset.

Uuden uutisen lisääminen tapahtuu painamalla "Lisää uutinen" -nappia. Voit tarkastella kopiotilauksia tai aikaisemmin tehtyjä uutisia klikkaamalla kyseistä riviä. Jos pidät hiiren osoittimen symbolin päällä, näytölle ilmestyy ohjeteksti, joka kertoo kyseisen symbolin toiminnon.

Itse tehdyt uutiset voi poistaa painamalla "Poistopainiketta" uutisen edessä.

Projektiuutisista voi hakea tiettyä uutista, kopiotilausta, sähköpostia tai tarjoussalkkua kirjoittamalla hakusanan. Haku kohdistuu lähes kaikkiin projektiuutisten tietokenttiin.

Symbolien / nappien merkitykset ovat:

Kopiotilaus: Vaaleansininen ikoni tarkoittaa, että kopiotilaus on noudettu. Punainen ikoni tarkoittaa, että tilausta ei ole vielä noudettu.
Jos kopiotilausta ei ole noudettu 24 tunnin sisällä, voit painaa kuvaketta lähettääksesi muistutuksen kopiolaitokselle kopiotilauksesta.
Uutinen: Jos uutisen tekstirivi on punainen, pyydetään siitä kommenttia.
Jos uutisen mukana on liitetiedosto, voit avata sen painamalla nappia.
Poista uutinen

Uutisen lisääminen

Kun lisäät uuden uutisen, avautuu ikkuna, jossa on tekstikenttä. Voit kirjoittaa haluamasi viestin ohjelman käyttäjille. Uutisen voi myös liittää liitetiedostoja. Voit pyytää kuittausta ja kommentteja uutisesta. Lisäksi uutisen julkaisun jälkeen voidaan lähettää muistutuksia halutuille osapuolille uutisen lukemisesta.