Open navigation

Ohjelman yleiskuvaus

Sisällysluettelo



Ohjelman sisältö

Haahtela PRIS™ on web-pohjainen dokumenttien hallintajärjestelmä, joka mahdollistaa tiedon jakamisen ja siirtämisen projektin osapuolten kesken, jossa käyttäjät voivat tallentaa, jakaa ja tarkastella asiakirjoja. PRIS™ sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Työmaapäiväkirja
  • TR/MVR-mittaukset
  • Projektin uutisten kirjaus
  • Sähköpostilähetykset
  • Sähköiset kopiotilaukset
  • Tarjouspyyntötoiminto


Tekniset vaatimukset ja yhteensopivuus

Järjestelmän käyttö edellyttää internet-yhteyttä. Suosittelemme käyttämään Chromium-pohjaisia selaimia, kuten Google Chromea tai Microsoft Edgeä. Ohjelma tukee erilaisia tiedostomuotoja, ja esikatselutoiminto toimii valokuva- ja pdf-tiedostoilla.


Ohjelman käyttöönotto

Käyttöönotto-ohjeet löytyvät ohjelman "Ohjeet"-osiosta. On suositeltavaa tutustua näihin ohjeisiin jo suunnitteluvaiheen alussa ja päivittää niitä rakentamisvaiheen aikana. Ohjeet ovat saatavilla Word-muodossa, ja niitä voi muokata projektin tarpeiden mukaisesti.


Kirjautuminen

Kirjaudu Haahtela PRIS™ -järjestelmään osoitteessa [https://www.haahtela.fi](https://www.haahtela.fi). Valitse "PRIS/RES"-linkki ylävalikosta ja anna käyttäjätunnus ja salasana aukavalla sivulla. Salasanan voi vaihtaa samasta kohdasta. Jos käytössäsi on samalla tunnuksella myös RES™, valitse kirjautumisen jälkeen Haahtela PRIS™ -palvelu.

 


Vinkki

Mikäli kirjautuminen ei toimi ylläkuvatulta sivulta, voit koittaa myös osoiteta https://pris.haahtela.fi



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.