Ohjelman yleiskuvaus

Sisällysluettelo

Ohjelman sisältö

Haahtela PRIS™ on web-pohjainen dokumenttien hallintajärjestelmä, joka toimii tiedon jakamisen ja siirron kanavana projektin osapuolten kesken, jossa käyttäjät voivat tallentaa, jakaa ja tarkastella asiakirjoja. PRIS™ tukee työmaapäiväkirjaa, TR/MVR-mittausta ja projektin uutisten kirjaamista. Lisäksi, ohjelmasta löytyvät sähköpostilähetykset, sähköiset kopiotilaukset ja tarjouspyyntötoiminto.

Tekniset vaatimukset ja yhteensopivuudet

Järjestelmä toimii internet-yhteydellä. Suosittelemme Chromium-pohjaisia selaimia, kuten Google Chromea tai Microsoft Edgeä. Asiakirjojen tallennusformaattien yhteensopivuus projektissa käytettävien sovellusten kanssa on varmistettava projektikohtaisesti.

Ohjelman käyttöönotto

Käyttöönotto-ohjeet löytyvät ohjelman "Ohjeet"-osiosta. Suosittelemme ohjeiden läpikäyntiä suunnitteluvaiheen alussa ja niiden täydentämistä rakentamisvaiheen alkaessa. Ohje on Word-muodossa ja muokattavissa projektin tarpeiden mukaan.

Kirjautuminen

Kirjaudu Haahtela PRIS™ -järjestelmään osoitteessa https://www.haahtela.fi. Valitse "Kirjaudu Haahtela PRIS™- ja RES™-palveluihin" ja syötä käyttäjätunnus ja salasana. Salasanan vaihto onnistuu samasta kohdasta. Mikäli käytössäsi on muita Haahtela-kehitys Oy:n palveluita, valitse Haahtela PRIS™ -palvelu kirjautumisen jälkeen.

Vinkki

Mikäli kirjautuminen ei toimi ylläkuvatulta sivulta, voit koittaa myös osoiteta https://pris.haahtela.fi