Open navigation

Piirustusluettelo

Pääikkunan ylävalikon Piirustusluettelo -toiminnolla pääsee katsomaan kaikkia niitä asiakirjoja yhtä aikaa, jotka on lisätty järjestelmän sisäiseen piirustusluetteloon. Piirustusluettelon voi tulostaa Tulosta - painikkeella. PDF-kuvakkeella piirustusluettelon saa tallennettua PDF-muodossa. Hakutoiminnolla voidaan etsiä piirustusluettelossa olevia asiakirjoja. Haku kohdistuu piirustusnumeroon, selitteeseen, tiedostonimeen kommenttiin ja tekijään.


Piirustusluettelon tarkoituksena on toimia paikkana, josta on löydettävissä viimeisin voimassa oleva revisio piirustuksista. Käyttöoikeudet voidaan määrittää siten, että esimerkiksi urakoitsija voi käydä tätä kautta tarkistamassa urakointivaiheessa viimeisimmät työpiirustukset.


Piirustusluettelosta voidaan tehdä käyttöoikeuksien rajoissa myös jakelukoreja. Jakelukoreista voidaan edelleen tehdä kopiotilaukset.


Asiakirjojen tallennus- ja jakelukoripainikkeiden lisäksi jokaisen asiakirjan yhteydestä löytyy muokkaus- ja poistopainikkeet. Muokkauspainikkeella voidaan muokata asiakirjan piirustusluettelotietoja ja poistopainikkeella voidaan poistaa asiakirja piirustusluettelosta.


Huom!

Asiakirjan poistaminen piirustusluettelosta ei poista asiakirjaa projektipankista!


Suunnittelualojen ja piirustuslajien hallinta

Mikäli käyttäjälle on annettu oikeudet hallita suunnittelualoja ja piirustuslajeja, näkyy Piirustusluettelossa linkki hallintaan hakukenttien yhteydessä.


Hallintanäkymässä käyttäjä voi määritellä suunnittelualat ja piirustuslajit sekä niiden järjestyksen. Suunnittelualojen ja piirustuslajien järjestystä voidaan muuttaa raahaamalla nimikkeet haluttuihin kohtiin rivien vasemmalla olevasta kuvakkeesta. Muutokset kohdistuvat suoraan piirustusluettelon tulostusjärjestykseen. Suunnittelualan tai piirustuslajin voi poistaa vain silloin kun kyseinen suunnitteluala tai piirustuslaji ei ole liitetty johonkin piirustukseen piirustusluettelossa.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.