Open navigation

06 Asiakirjaloki

Asiakirjaloki -osiossa voidaan hakea asiakirjoja kaikista projekteista, johon käyttäjällä on käyttöoikeudet, sekä etsimään asiakirjoille tehtyjä muutoksia. Hakutulokset voidaan liittää jakeluun tai niiden tietoja voidaan tarkastella ja tiedostoja voidaan esikatsella vastaavasti, kuin hakemistonäkymässä.


Asiakirjaloki ylläpitää tietoa siitä, mitä asiakirjoja on tuotu, poistettu tai muokattu järjestelmässä.


Muutosloki


Tällä valinnalla asiakirjoja haetaan muutosten perusteella, jolloin hakutuloksissa näkyy muutostapahtuman päivämäärä ja muutostapahtuman selite.


Asiakirjahaku


Tällä valinnalla asiakirjoja voidaan hakea asiakirjahakuna, jolloin asiakirjan tiedoissa näkyy luonti/muutospäivä sekä asiakirjan tekijä (tallentaja).


Hakuehdot


Asiakirjoja voidaan hakea ryhmän, piirustusnumeron, kommentin, selitteen tai tiedostonimen perusteella käyttämällä hakukenttää. Mikäli hakutulos osuu ryhmän nimeen, näytetään kaikki ryhmään kuuluvat asiakirjat. Hakutuloksia voidaan myös ryhmitellä vastaamaan projektin kansiorakennetta tai pelkistettynä luettelona.


Hakutuloksia voidaan rajata käyttämällä näkymästä löytyviä suodatusvalintoja, kuten hakemistoa, yritystä, tekijää tai aikaväliä. Kerralla näytettävien tulosten määrä voidaan valita ennen haun käynnistämistä. Asiakirjat haetaan Hae - painikkeella, kun halutut suodatukset ja hakusanat on annettu.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.