Asiakirjaloki

Asiakirjalokin osiossa voit hakea asiakirjoja kaikista projekteista, joihin sinulla on käyttöoikeudet, ja etsiä niille tehtyjä muutoksia. Hakutulokset voidaan liittää jakeluun tai voit tarkastella niiden tietoja ja esikatsella tiedostoja samalla tavalla kuin hakemistonäkymässä.

Asiakirjaloki ylläpitää tietoja tuoduista, poistetuista ja muokatuista asiakirjoista järjestelmässä.

Muutosloki

Tällä valinnalla voit hakea asiakirjoja muutosten perusteella, jolloin hakutuloksissa näkyy muutostapahtuman päivämäärä ja selite.

Asiakirjahaku

Tällä valinnalla voit hakea asiakirjoja asiakirjan tiedoilla, kuten luonti- tai muutospäivällä sekä asiakirjan tekijällä (tallentajalla).

Hakuehdot

Voit hakea asiakirjoja ryhmän, piirustusnumeron, kommentin, selitteen tai tiedostonimen perusteella käyttämällä hakukenttää. Jos hakutulos osuu ryhmän nimeen, näytetään kaikki ryhmään kuuluvat asiakirjat. Hakutuloksia voidaan myös ryhmitellä vastaamaan projektin kansiorakennetta tai näyttää pelkistettynä luettelona.

Voit rajata hakutuloksia käyttämällä suodatusvalintoja, kuten hakemistoa, yritystä, tekijää tai aikaväliä. Voit valita ennen haun käynnistämistä, kuinka monta tulosta haluat näyttää kerrallaan. Asiakirjat haetaan painamalla "Hae"-painiketta, kun olet antanut halutut suodatukset ja hakusanat.