Salasanan vaihto Kohde- ja esinerekisterissä

Mikäli kirjautuminen ei syystä tai toisesta toimi salasanan asettamisen jälkeen, voi salasanan vaihtaa uudelleen kirjautumissivulta https://taku.haahtela.fi/login/reset

Salasanan vaihtumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan uusi salasana toimii heti vaihdon jälkeen. Mikäli käytätte jotain selainlaajennusta, joka muistaa salasanat, varmistakaa että uusi salasana tallentuu myös selaimen tietoihin.