Struktur för användargränssnittet

Toppmenyn innehåller programmets olika funktioner, såsom Projektval, Dokumentlogg, Fördelningar, Ritningslista, Hjälp, Avsluta och Inställningar. På vänster sida hittar du katalogträdet och funktioner som Projektnyheter, Tidplanskontroll och Byggplatsfunktioner. I katalogträdet finns de sparade dokumenten, som kan hanteras inom ramen för de beviljade rättigheterna.