Glömt lösenord

Om inloggningen av någon anledning inte fungerar efter att ha ställt in lösenordet kan du ändra lösenordet igen från inloggningssidan https://taku.haahtela.fi/login/reset

Det kommer inget separat bekräftelsemeddelande när lösenordet ändras, men det nya lösenordet kommer att fungera direkt efter ändringen. Om du använder ett webbläsartillägg som kommer ihåg dina lösenord, se till att ditt nya lösenord också lagras i webbläsarens information.