Käyttöoikeudet ohjelmaan

Käyttöoikeudet ohjelmaan, kohteisiin ja ohjelmaosioihin myöntää aina käyttäjäorganisaation pääkäyttäjät.

Mikäli teillä on jo tunnukset ohjelmaan, mutta tarvitsette työssänne oikeuksia joko uusiin kohteisiin tai toisiin ohjelmaosioihin, voitte olla yhteydessä esimerkiksi siihen henkilöön, joka on tunnuksen teille alkujaan lisännyt, tai johonkin toiseen pääkäyttäjään ko. organisaatiossa.

Haahtela Service Deskin kautta käyttöoikeuksia, eikä käyttäjätunnuksia lisätä kuin käyttöönoton yhteydessä pääkäyttäjille.