Työmaapäiväkirjan sähköpostitiedotteet

Työmaapäiväkirjan ilmoitukset

Työmaapäiväkirjan kuittauksista, sekä valvojien kommenteista on mahdollista vastaanottaa sähköpostiviestejä. Tällä pyritään siihen, että työmaapäiväkirjassa tehtävät muutokset tulee huomioiduksi, eikä niitä tarvitse erikseen käydä tarkastamassa. Oletuksena viestit ovat estettynä.

Ilmoitusten hallinta

Sähköpostiviestien hallinta löytyy kunkin käyttäjän omista asetuksista. Käyttäjä voi sallia tai estää ilmoitukset aina siltä projektilta, jolle on kirjautuneena, asettamalla estovalinnan päälle tai pois päältä kohdassa Estä työmaapäiväkirjan sähköpostitiedotteet.