Tarjouspyyntöjen nouto

TABLE OF CONTENTS

Tarjouspyynnön noutotunnukset, Avoimet hankinnat

Haahtela PRIS:stä julkaistut avoimet hankinnat julkaistaan Haahtela-yhtiöiden Internet -sivuilla osoitteessa www.haahtela.fi kohdassa PRIS hankinnat

PRIS Hankinnat -linkistä aukeaa lista tarkasteluhetkellä käynnissä olevista avoimista hankinnoista. Hankinnat ovat järjestetty projekteittain aakkosjärjestyksessä ja kunkin projektin alla avoimet hankinnat ovat järjestetty projektin nimen ja julkaisuajankohdan mukaan sekä mahdolliset lisäkirjeet sisennettynä ko. tarjouspyynnön alla.

Klikkaamalla haluttua hankintaa, ohjelma kysyy sähköpostiosoitetta, johon ohjelma lähettää salasanan tarjouspyyntömateriaalin noutamista varten.

Sähköpostin saavuttua, kirjautuminen tapahtuu www.haahtela.fi -sivun Kirjaudu palveluun -kohdasta omalla sähköpostiosoitteella ja sähköpostissa olleella salasanalla.

Kirjautumisen jälkeen käyttäjälle aukeaa näkymä, jossa on tarjouspyynnön jättäjän tiedot, viesti ja tarjouspyynnön dokumentit, sekä mahdollinen tarjouksen jättö.

Tarjouspyynnön noutotunnukset, Rajoitettu hankintamenettely

Rajoitetussa hankintamenettelyssä tarjouspyynnön vastaanottaja saa kirjautumistunnukset suoraan sähköpostiosoitteeseensa. Tarjouspyyntömateriaalin nouto tapahtuu omalla sähköpostiosoitteella ja viestissä olleella salasanalla osoitteessa www.haahtela.fi, kohdassa Kirjaudu PRIS- ja RES-palveluihin.

Tarjouspyyntö ja tarjouspyynnön asiakirjojen lataus

Kirjautumisen jälkeen tarjouspyynnön vastaanottajalle avautuu Tarjouspyyntö -näkymä, jossa ensimmäisenä näytetään Tarjouspyynnön perustiedot; Kohde, Urakka/hankinta ja Viesti tarjouspyynnön lähettäjältä. Perustietojen jälkeen näytetään tarjouspyynnön lähettäjän yhteystiedot.

Tarjouspyynnön asiakirjat ovat eroteltu oman otsikon alle. A-osiossa listataan kaikki tarjouspyynnön asiakirjat. Asiakirjalistan lopusta löytyy Lataa tiedostot -painike, josta voi ladata tiedostot omalle tietokoneelle. Ohjelma pakkaa tiedostot Zip-paketiksi, jonka jälkeen lataus aloitetaan.

B-osiossa voidaan tarjouspyynnöstä riippuen tilata paperikopioita tarjouspyyntömateriaalista. Mikäli tarjoaja ei tarjoa yhtään paperikopiota, voi käyttäjä kuitenkin toimittaa materiaalin haluamaansa kopiolaitokseen ja tilata kopiot omalla kustannuksellaan.